Indvielse af showroomet Den Bæredygtige By

Model af Den Bæredygtige By med BIO4

Model af Den Bæredygtige By med BIO4

Torsdag den 27. august indvier ENERGI & VAND en helt ny bygning med konferencelokaler og showroomet Den bæredygtige by. Ved indvielsen deltager bl.a. Københavns teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, Københavns børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen, HOFORs bestyrelse m.fl.

Showroomet ”Den Bæredygtige By” skal formidle Københavns transformation til en bæredygtig by gennem en pædagogisk og visionær fortælling, primært for nationale og internationale voksengrupper, men også studerende og de ældste folkeskoleelever.

Formålet med showroomet er at skabe et udstillingsvindue for bæredygtige byløsninger på forsyningsområdet i hele Greater Copenhagen. Showroomet vil også være omdrejningspunkt for ENERGI & VAND’s videnscenter for ”Uddannelse i FN’s verdensmål på forsyningsområdet”.

Showroomet står nu klar med en 180 graders film på et 14 meter langt lærred, en bymodel der sænkes ned fra loftet, interaktive touchvægge og visuelle modeller af bl.a. Amagerværket og Thorsbro Vandværk.

Vi glæder os utroligt meget til at indvie både bygning og showroom og ser frem til de mange besøgende fra ind- og udland der i disse år viser interesse for, hvordan vi i Hovedstadsområdet skaber bæredygtige byløsninger.

Showroomet er blevet til i et samarbejde med HOFOR, Klimasekretariatet i Teknik- og Miljøforvaltning (TMF) i Københavns Kommune, CALL Copenhagen og Center for Klimatilpasning i TMF samt Miljøtjenesten i Københavns Kommune.

ENERGI & VAND