HOFOR Showroom kommer godt fra start

japanere-på-besøg-380x253Der har været stor efterspørgsel på rundvisningerne siden ENERGI & VANDs nyopstartede Showroom officielt startede op som pilotprojekt i januar 2016. Med opstarten overtog ENERGI & VAND nemlig en del af de rundvisninger, som HOFOR tidligere varetog på sine egne tekniske anlæg, og det betød at ENERGI & VANDs mange hands-on formidlingsmodeller kunne blive inddraget i nye, spændende forløb.

Temaet, som rundvisningerne behandler er indtil videre Vand, Spildevand og Klimatilpasning, og det er områder som ENERGI og VAND har stor erfaring med at formidle til mange forskellige målgrupper. Rundvisningerne henvender sig da også til både gymnasieklasser, teknikere og internationale delegationer, som er interesserede i at høre om, hvordan HOFOR bidrager til en bæredygtig, klimatilpasset by. Rundvisingen kan bookes her via ENERGI & VANDs nye hjemmeside.

Med tiden er der planer om, at ENERGI og VANDs Showroom også skal varetage HOFORs rundvisninger inden for temaet Bæredygtige Byer.