Energi- & Vandværkstedet har stor succes i otte kommuner

toilet-ole-ESOF-2014

Elever i otte kommuner kan besøge vores unikke læringsrum

Op mod 17.500 børn, unge og voksne har i 2015 deltaget på et af Energi- & Vandværkstedets mange spændende forløb eller events. Det er et rekordstort besøgstal som især skyldes, at Energi- & Vandværkstedet i 2015 åbnede dørene for besøg fra syv nye kommuner, udover København. Elever fra Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk har i 2015 haft besøg af Mobile Science Center på deres skole, eller været på besøg på Energi- & Vandværkstedet i Valby.
Den nye besøgsrekord skyldes fusionen af HOFOR, som i samarbejde med Miljøtjenesten i Københavns Kommune driver Energi- & Vandværkstedet. HOFOR har i dag otte ejerkommuner, som alle tilbydes besøg på Energi- & Vandværkstedet.

I efteråret alene har Mobile Science Center gæstet skoler i både Hvidovre, Herlev, Albertslund, Brøndby og Dragør. Energi- & Vandværkstedet deltager desuden i Dragør julemarked med en stand der fortæller julehistorien om hovedstadsområdets forsyning med el, vand og varme i gamle dage og nu.
I 2015 er det altså lykkedes Energi- & Vandværkstedet for alvor at slå igennem hos de nye brugere, og omegnskommunerne udgør nu en væsentlig andel af Energi- & Vandværkstedets besøgende.